Kunstwerk Den Bosch

In samenwerking met STIMA vervaardigde Donald van Schilt een uniek, exclusief kunstwerk voor Den Bosch. Met een beperkte oplage van 15 exemplaren.

De creatieve geest van Donald maakte overuren met als resultaat: een prachtig, exclusief kunstwerk. Een ode aan Den Bosch!


Donald van Schilt:
Een digitale collage van bewerkte en grof gescreende beelden gecombineerd met abstracte texturen en materialen. Ik gebruik Photoshop als basis voor mijn werk. Beeldmateriaal wordt digitaal bewerkt en samengevoegd tot de juiste compositie. Voor de uiteindelijke uitvoering maak ik gebruik van technieken als print, graffiti, zeefdruk en acryl op karton en canvas. Mijn kunst is dan ook het best te omschrijven als mixed media collages.

Exclusief exemplaar kopen?

Heeft u interesse in één van de 15 exemplaren? Stuur ons een bericht via onderstaande button.

150×150 cm € 1750,-
110×110 cm € 1350,-
80x 80 cm €   950,-

Alle prijzen zijn incl. BTW & bezorging.

Het kunstwerk is voorzien van een echtheidscertificaat. Het doek is gespannen op een aluminium frame, een kwaliteitsproduct van Artel uit Rucphen.

Kunstwerk personaliseren?

Dit prachtige, exclusieve kunstwerk nog exclusiever? Dat kan! Heeft u interesse in dit kunstwerk maar dan gepersonaliseerd, op de foto staat aangegeven op welke plek het kunstwerk gepersonaliseerd kan worden.

Is uw interesse gewekt?