Akoestische Kunstwerken.

De oplossing voor kantoortuinen en callcentra.

Om de rust in een werkruimte terug te brengen biedt Stima akoestische kunstwerken die op diverse plekken kunnen worden geplaatst of bevestigd. De mixed media schilderijen zorgen ervoor dat de geluiden minder terugkaatsen de ruimte in, maar dat ze worden geabsorbeerd. Met als resultaat een prettige omgeving waar iedereen geconcentreerd zijn of haar werk kan doen.

De kunstwerken worden veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, hotellobby’s, vergaderruimtes en kantooromgevingen De bijzonder hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest .

Geluidsabsorberende schilderijen zijn goed voor het verbeteren van de akoestiek omdat het geluid opgenomen wordt in geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter het doek , welke is vervaardigd met een mixed media techniek. Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen.

Stima gebruikt alleen de hoogste kwaliteit frames en materialen.Doordat het speciale akoestisch materiaal brandveilig en hittebestendig is, kun je ze met een gerust hart in iedere gewenste ruimte plaatsen.

Bel ons voor een presentatie !

Wanddecoratie maatwerk

Wanddecoratie is er in vele uitvoeringen en materialen. De keuze is zo uitgebreid dat we altijd goed maatwerk kunnen bieden, wat uw voorkeur ook is. U kunt denken aan naadloos vinyl fotobehang, textielframes, zelfklevend textiel, fotowanden, interieurpanelen, prints op hout of visuals op een magneetsysteem. Stima zorgt voor de mooiste verbeelding van uw ideeën over wandbekleding en interieur.

Stima is specialist in wallcovering projecten op groot formaat. Daarbij wordt elke afbeelding en elk design omgetoverd tot een wandgrote eyecatcher. We zorgen ervoor dat uitstraling en functionaliteit steeds onderscheidend werken, een wallcovering project zal zeker de aandacht trekken en dat is positief.

Wanddecoratie Visuals

Onze full-service benadering in wandbekleding en glasfolie’s geeft creatieve vrijheid aan architecten, ontwerpers, musea, interieurstylisten en vele andere opdrachtgevers. Vanaf het digitale voortraject tot aan de productiefase en de montage op locatie werken wij graag met u samen aan een eindproduct dat gezien mag worden. Dat is onze manier van werken!

Glasfolie toegepast

Tegenwoordig wordt glas steeds vaker toegepast in moderne architectuur en in interieurontwerpen. Glasvisuals werken sfeerverhogend in een interieur, ze springen in het oog en zijn voor de bezoeker waardevol, ze maken de sfeer van een ruimte. Door de inkijk- en zonwerende eigenschappen draagt raamdecoratie tevens bij aan een prettig werkklimaat.

Glasdecoratie kan in een samenspel met andere interieuroplossingen een onnavolgbare sfeer scheppen, die op het netvlies van de bezoeker gebrand zal staan en het beeld dat bezoekers van uw pand hebben positief zal beïnvloeden. De opbrengsten van goede glasdecoratie zijn dus zowel van commerciële als van artistieke waarde – natuurlijk ook afhankelijk van wat u zelf voor ogen hebt.