Wanddecoratie maatwerk

Wanddecoratie is er in vele uitvoeringen en materialen. De keuze is zo uitgebreid dat we altijd goed maatwerk kunnen bieden, wat uw voorkeur ook is. U kunt denken aan naadloos vinyl fotobehang, textielframes, zelfklevend textiel, fotowanden, interieurpanelen, prints op hout of visuals op een magneetsysteem. Stima zorgt voor de mooiste verbeelding van uw ideeën over wandbekleding en interieur.

Stima is specialist in wallcovering projecten op groot formaat. Daarbij wordt elke afbeelding en elk design omgetoverd tot een wandgrote eyecatcher. We zorgen ervoor dat uitstraling en functionaliteit steeds onderscheidend werken, een wallcovering project zal zeker de aandacht trekken en dat is positief.

Wanddecoratie Visuals

Onze full-service benadering in wandbekleding en glasfolie’s geeft creatieve vrijheid aan architecten, ontwerpers, musea, interieurstylisten en vele andere opdrachtgevers. Vanaf het digitale voortraject tot aan de productiefase en de montage op locatie werken wij graag met u samen aan een eindproduct dat gezien mag worden. Dat is onze manier van werken!

Glasfolie toegepast

Tegenwoordig wordt glas steeds vaker toegepast in moderne architectuur en in interieurontwerpen. Glasvisuals werken sfeerverhogend in een interieur, ze springen in het oog en zijn voor de bezoeker waardevol, ze maken de sfeer van een ruimte. Door de inkijk- en zonwerende eigenschappen draagt raamdecoratie tevens bij aan een prettig werkklimaat.

Glasdecoratie kan in een samenspel met andere interieuroplossingen een onnavolgbare sfeer scheppen, die op het netvlies van de bezoeker gebrand zal staan en het beeld dat bezoekers van uw pand hebben positief zal beïnvloeden. De opbrengsten van goede glasdecoratie zijn dus zowel van commerciële als van artistieke waarde – natuurlijk ook afhankelijk van wat u zelf voor ogen hebt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
X