Kunstuitleen voor bedrijven werkt!

Als u uw bedrijf artistiek wilt laten inrichten, dan is Stima de ideale partij voor u. Niet alleen door de decennialange ervaring, maar juist door haar toewijding en kennis van de markt, kunstenaars en kunststromingen.

Kunst is geen luxe, maar kunst inspireert en stimuleert. Kunst werkt, ook voor u! Kunst geeft kleur aan uw bedrijf en creëert een aangename sfeer. Samen met u kijkt Stima welke kunstvorm het beste bij uw onderneming past.

Ons uitgangspunt is, u zult het niet geloven: ‘minder is meer’, ontleend aan het Engelse ‘less is more’. Voorbeeld: een aansprekend kunstwerk op een prominente plaats. Als u echt het optimale visuele resultaat wilt bereiken, dan biedt Stima de mogelijkheid om dat samen uw eigen interieurarchitect te creëren. En als u het helemaal aan ons over wilt laten, dan werken wij dat samen met één van onze interieurspecialisten uit.

Brady 3

Hoe het werkt…

Al meer dan 30 jaar inspireert Stima mensen op hun werkplek. Hoe werkt onze full service-formule? Die bestaat uit een 4-stappenplan, van inventarisatie t/m documentatie.

1.1

Wij bestuderen de werkomgeving uitgebreid en kijken naar alle mogelijkheden.

2

Op basis van enkele relevant kenmerken stellen we met u een exclusieve selectie samen.

3

U laat ons een voorstel op u inwerken en u maakt een keuze voor de best passende combinatie.

4

Samen met u plannen wij de inrichting die wij tot in het kleinste detail voor u bezorgen.