Al meer dan 30 jaar inspirerend

Stima vindt het heerlijk om mensen aangenaam te verrassen met inspirerende kunst.
Want wat is er nu fijner dan dagelijks te werken in een omgeving die blijft prikkelen en inspireren.
Vroeger was kunst op het kantoor of de werkplek een droom van velen. Vaak was dat onbereikbaar omdat er een bepaald prijskaartje aan hing. Stima bewijst graag dat kunst heel betaalbaar is en zorgt voor mooiere resultaten.

Wij spreken uit ervaring, want Stima is al meer dan 3 decennia actief met het samenstellen van collecties en het inrichten van de meest verschillende werkplekken, kantoren en gebouwen.
En het blijft leuk om te doen, want daar ligt nu eenmaal onze passie.

Kunstzinnig

Hoe we dat aanpakken in de praktijk? Ondanks dat we te maken hebben met verschillende mensen en culturen, blijft onze formule vertrouwd. Na een inventarisatie op locatie zetten we de hoofdlijnen uit voor de stijlen die het beste bij uw bedrijf of organisatie passen.

Daarna maken we een selectie van werken die binnen zo’n collectie past en brengen we de dubbele hoeveelheid mee naar uw bedrijf. Samen met uw medewerkers maakt u een keuze voor de objecten die het beste aanvoelen. Stima zorgt dan voor tekst en uitleg over de kunstenaars en stijlen. Dit draagt bij aan een optimale beleving in artistieke zin. En dat kunstzinnige zorgt natuurlijk voor de gewenste uitstraling.

marilyn

Populaire kunstenaars